Top

Meer informatie over het bestellen

Via het menu aan de linkerkant vindt u alle beschikbare soorten in de webwinkel. De zaden zijn via deze weg online te bestellen en worden via enveloppost bij u thuisgestuurd. 

Verzendkosten
De zaden kunnen wereldwijd worden verstuurd met uitzondering van Australië en Nieuw-Zeeland.

Het verzenden van bestellingen kost 2,50 euro binnen Nederland en 4,50 euro naar alle andere landen. Na te leveren soorten worden gratis verstuurd.

Betaling
Betalen kan via iDeal, bankoverschrijving, PayPal, Mistercash (voor België) en creditcard.

Niet gelukt met de betaling? Stuurt u dan even een bericht voor een nieuwe betaallink of maak het bedrag over naar onze bankrekening (NL88INGB0002926381 t.n.v. Onszaden).

Verpakking
De zaden worden verpakt in zakjes van gerecycled papier die de zaden beschermen tegen zuurstof, licht en vocht. Op de voorkant staat een foto en op de achterkant vindt u een beschrijving en een zaai-instructie.

Levertijd
De levertijd bedraagt voor de meeste soorten ongeveer 2 dagen en dit staat aangegeven bij de detailpagina van elk product. Sommige soorten hebben een langere levertijd, omdat ze kort houdbaar blijven of slechts beperkt beschikbaar zijn. De levertijd is een indicatie en kan in werkelijkheid nog afwijken. U kunt de status van uw bestelling via uw account volgen of opvragen via e-mail. Als bepaalde producten een langere levertijd hebben, zal de bestelling worden opgesplitst en in meerdere delen worden verstuurd. 

Nieuwe soorten