nl en


Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Passiebloem (Passiflora capsularis) Passiebloem (Passiflora capsularis) Passiebloem (Passiflora capsularis)
Passiebloem (Passiflora capsularis)
Passiebloem (Passiflora capsularis)
Passiebloem (Passiflora capsularis)

Passiebloem (Passiflora capsularis)

Een bijzondere passiebloem uit het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika met stervormige, witte bloemen die ruiken naar vanille. De vruchten zijn roodpaars, ovaal en sterk geribd. Als de vruchten rijp zijn, barsten ze open waarna de niet-eetbare pulp en zaden te zien zijn. Het is een kleinblijvende soort die gehouden kan worden bij minimaal 5 grad.. Lees meer
4,00
Prijs per 10 zaden
Tijdelijk niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een bijzondere passiebloem uit het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika met stervormige, witte bloemen die ruiken naar vanille. De vruchten zijn roodpaars, ovaal en sterk geribd. Als de vruchten rijp zijn, barsten ze open waarna de niet-eetbare pulp en zaden te zien zijn. Het is een kleinblijvende soort die gehouden kan worden bij minimaal 5 graden Celsius, waardoor deze goed geschikt is als kuip- of kamerplant.

Zaaibeschrijving: Zaden eerst 24-48 uur in sinaasappelsap laten weken en vervolgens zaaien in zaai- en stekgrond. Afdekken met huishoudfolie of glas en op een warme plaats binnenshuis laten kiemen.

Familie: Passifloraceae
Latijnse naam: Passiflora capsularis
Nederlandse naam: Passiebloem
Oorsprong soort: Zuid-Amerika

Zaaitijd: Hele jaar
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Minimumtemperatuur: 5 graden Celsius

Foto 1 en 2: Leonardo Ré-Jorge
Foto 3: Jondalar via forum

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Review toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

1,0
op basis van 1 beoordelingen
0
0
0
0
1

Anne-Marieke

Ze hebben maanden gestaan maar geen van de zaadjes is opgekomen. Wel netjes in sinaasappelsap gewerkt volgens instructies. Iemand tips?