nl en

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heatpack voor uw zending (72u)
Heatpack voor uw zending (72u)

Heatpack voor uw zending (72u)

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een lage buitentemperatuur en sturen in principe geen zaden op als het overdag vriest. Maar als u daarbuiten geen risico wilt nemen, kunt u deze heatpack meebestellen. Door een reactie tussen zuurstof en ijzerpoeder ontstaat op een natuurlijke manier warmte. Als wij de heatpack toevoegen aan uw .. Lees meer
5,50
Prijs per stuk
Op voorraad Verwachte verwerkingstijd: 1-3 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een lage buitentemperatuur en sturen in principe geen zaden op als het overdag vriest. Maar als u daarbuiten geen risico wilt nemen, kunt u deze heatpack meebestellen. Door een reactie tussen zuurstof en ijzerpoeder ontstaat op een natuurlijke manier warmte. Als wij de heatpack toevoegen aan uw zending, zullen de zaden voor 72 uur / 3 dagen door deze warmte beschermd worden. 

Onder de 5 graden Celsius zou het een goede toevoeging kunnen zijn voor bestellingen met al gekiemde zaden (bijv. soorten van Alocasia, Anthurium, Amorphophallus, Cyrtosperma) en zaden met een korte houdbaarheid (recalcitrante zaden). 
Onder het vriespunt geldt dat voor alle tropische en subtropische soorten. 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Review toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen