nl en

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kona koffie (Coffea arabica 'Kona')
Kona koffie (Coffea arabica 'Kona')

Kona koffie (Coffea arabica 'Kona')

Kona-koffie is een Arabica-koffie van de hellingen van de Hualalai en Mauna Loa in het Kona-district van Hawaii. Het plaatselijke klimaat in combinatie met de vruchtbare vulkanische grond zorgt ervoor dat de koffie daar heel goed groeit en dat maakt (in combinatie met een goede marketing) dit één van de duurste koffies ter.. Lees meer
4,00
Prijs per 5 zaden
Op voorraad Verwachte verwerkingstijd: 1-3 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kona-koffie is een Arabica-koffie van de hellingen van de Hualalai en Mauna Loa in het Kona-district van Hawaii. Het plaatselijke klimaat in combinatie met de vruchtbare vulkanische grond zorgt ervoor dat de koffie daar heel goed groeit en dat maakt (in combinatie met een goede marketing) dit één van de duurste koffies ter wereld. Alleen koffie uit het Kona-district mag Kona-koffie heten, maar vaak wordt er ook Kona-blend aangeboden met 10% Kona en 90% andere koffie. Deze zaden komen van Hawaii, zodat u uw eigen Kona-koffie kunt kweken. U kunt het helaas dus alleen geen echte Kona-koffie noemen, omdat het daar niet heeft gegroeid.

Zaaibeschrijving:
Zaden 24 uur weken in lauwwarm water en met de vlakke kant naar beneden ongeveer 1 centimeter diep in zaai- en stekgrond planten. Afdekken met huishoudfolie of glas, grond constant vochtig houden en op een warme plaats laten ontkiemen.

Familie: Rubiaceae
Latijnse naam: Coffea arabica 'Kona'
Nederlandse naam: Kona koffie
Oorsprong soort: Hawaii

Zaaitijd: Hele jaar
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Minimumtemperatuur: 10 graden Celsius

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Review toevoegen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen